/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
facebook
^Back To Top

 • 1 Maya Design
  е студиото за интериорен дизаин което ще визуализира вашите мчетни за уюутен и кресив дом. Интериорният дизайн е преди всичко организация на определено пространството, като целта е то да се оползотвори ефективно и да отговаря на вашите специфични изисквания за начин на живеене, работа, почивка, забавление.
 • 2 Всекидневна
  Дневната е сърцето на дома и тук трябва да цари радост, мир, хармония и равновесие. Най-доброто разположение на дневната е в центъра на дома, това е помещението, в което семейството се събира. То трябва да е уютно, светло и удобно. Правилното разположение и подредба пряко влияят върху късмета и просперитета на семейството.
 • 3 Всекидневна
  Малко текст - интериорен дизаин, архитектура и визуализация Малко текст - интериорен дизаин, архитектура и визуализация Малко текст - интериорен дизаин, архитектура и визуализацияМалко текст - интериорен дизаин, архитектура и визуализацияМалко текст - интериорен дизаин, архитектура и визуализацияМалко текст - интериорен дизаин, архитектура и визуализацияМалко текст - интериорен дизаин, архитектура и визуализация
 • 4 Банята
  Широкият асортимент и многобройните дизайнерски идеи и решения позволяват да бъде създадена красива и комфортна обстановка в съвършено различни по площ и план помещения. Но по-скромните по площ и даже миниатюрни бани също могат да се организират така, че да изглеждат модерно и елегантно, съответствайки на потребностите на всички членове на семейството. И при това, да бъдат издържани в стил и цвят.
 • 5 Кухнята е място за сплотяване!
  За кухнята понякога се говори като за душата на къщата. Тя е мястото където храната за обитателите се измива, подготвя, съхранява и приготвя. Кухнята също така е и мястото, което се влияе от майчината енергия на дома.

maYa Design

интериорен дизаин, архитектура и визуализация

  

За нас

Mayadesign е студио за интериорен дизайн и архитектура в гр. Плевен. Предлагаме архитектурно проектиране и визуализации, интериорен и екстериорен дизайн , 3d визуализации и архитектурно заснемане. Наша основна цел е създаване на завършен краен продукт,  представляващ синтез от технологии, интерактивна комуникация, персонален стил, ясно и достъпно съдържание и отличаващ се дизайн, синтез от практически и художествени идеи, и решения, които целят да подобрят условията за живот.

3D визуализация Ви предоставя възможност да се запознаете подробно с крайния резултат на Вашия проект още преди да сте започнали каквито и да са строително-ремонтни работи

Ще се погрижим всичко в дома ви не само да изглежда добре, но и да ви доставя максимално удоволствие и комфорт – от цвета на кухненските шкафчета през дивана във всекидневната и плочките в банята.

 

blu-ray 3d-logo

3d

Copyright © 2013. Maya Design  Rights Reserved.